Mënyrat se si të gjejmë lumturinë kur shpenzojmë shumë para

0

Shpenzoni  paratë për ti bërë ftesë një miku ose mikeshe për të kaluar orë në shoqërinë e njëri-tjetrit , gjëra që në fund do të na mbeten në kujtime.

Shpenzoni për të krijuar eksperienca të reja të cilat mund ti ndani  me dikë tjetër. Njeriu është një kafshë sociale që i pëlqen shoqëria e llojit të përbashkët. Kujt do ti pëlqente të shkonte në një lokal i vetëm? Askujt, më mirë i shoqëruar se sa vetëm.

Me paratë mund të  zgjedhni diçka që do të mbetet në sirtarin e  kujtime. Një eksperiencë e bukur, vazhdon gjatë dhe sjell lumturi edhe kur thjesht e kujton atë.

Përdorini paratë për diçka që ju me të vërtetë e pëlqeni. Nëse shkoni në një udhëtim diku, me dikë që nuk përshtatet me ju si person, atëherë kjo nuk është një eksperiencë e lumtur dhe paratë janë shpenzuar më kot.

Përpiquni të përjetoni një eksperiencë unike dhe të papërsëritshme. Nëse shkoni diku ku ndoshta edhe keni shkuar më parë ose përjetoni një eksperiencë të ngjashme me një tjetër, atëherë nuk ia vlen, mundohuni që të keni gjithnjë eksperienca të reja.

/Jonida Halili/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here