Mbyllet operacioni në Udënisht, 20 objekte të prishura

0

Inspektorati Ndërtimor Urbanistik Kombëtar ka mbyllur pas katër ditësh operacionin e prishjes së ndërtimeve pa leje në komunën Udënisht të Pogradecit.

INUK-u pohon se për katër ditë janë shembur 20 objekte me shpërthim të kontrolluar, ku shtatë nga objektet e shkatërruara janë 1- katësh, pesë 2-katëshe, dy 4-katëshe, dhe një 6-katëshe.

Tashme INUK me mjetet e veta, ka nisur edhe pastrimin e mbetjeve për t’i dhënë zonës një pamje të re. Shembja e këtyre ndërtimeve me leje dhe pa leje u bë në kuadër të projektit për rehabilitimin e vijës liqenore turistike të Pogradecit.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here