Mbledhja e parë e qeverisë për këtë vit

0

Qeveria shqiptare organizoi sot mbledhjen e parë zyrtare për këtë vit. Mbledhja zhvillohet disa ditë pasi kryeministri Rama, zhvilloi një mbledhje informale me ministrat e kabinetit në Radhimë të Vlorës.

Pritet që në këtë mbledhje të shqyrtohen prioritetet e qeverisë për këtë vit dhe të merren një sërë vendimesh të rëndësishme.

Ndërkohë ditën e shtunë Kabineti “Rama” do të zhvillojë një mbledhje të përbashkët me qeverinë e kosovës të kryesuar nga kryeministri Hashim Thaçi.

/Erilda Sulika/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here