Manchester United ekipi më me shumë të ardhura

0

und

Manchester United sipas  Deloitte Football Money League përfitoi 676,3 milionë euro, biletat, si dhe e drejta televizive.Kjo  shumë është më e ulët sesa sezonin e kaluar për shkak të mungesës në Champion League.

Klubi anglez është ekipi më me shumë të ardhura gjate sezonit 2016-2017 duke lën pas Real Madrid për 1,7 milionë euro.Në vendin e tretë është Barcelona me të ardhura mbi 600 milionë euro.Chelsea dhe Paris Saint-Germain kanë të ardhurat më të ulëta sesa sezonin e kaluar.

Përgatiti: D.Myrtollari

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here