Lulzim Basha përuron rrugën “Pjetër Bogdani”

0

Lulëzim Basha, nëncilësinë e Kryetarit të Bashkisë së Tiranës ka inaguruar sot përfundimin e rikonstruksionit të rrugës “Pjetër Bogdani”.

Në një deklaratë për mediat Basha ka theksuar se e gjitha kjo nuk është për fushatë, por ka në plan të parë nevojën e qytetarit. Gjithashtu Basha u shpreh se kjo është një rrugë e rindërtuar me standarte, me frymën e së cilës pritet të rikonstrukturohen edhe rrugë të tjera.

Kush ka pasur merake që këto ishin punë elektorale e kupton që janë punë që i përgjigjen qytetarëve. Kemi në proces pune një numër shumë të madh rrugësh dhe blloqesh për t’i ardhur në ndihmë qytetarëve kudo ku jetojnë”, tha Basha.

/Rovena Dupi/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here