Londra zgjohet nën mjegull

0

Londra zgjohet në mëngjes me mjegull të një trashësie të madhe. Jo rrallë herë në Londër ndodhin këto fenomene dhe si rrjedhojë ka shkaktuar çrregullime në transport. Zyrat e meteorologjisë në kryeqytetin britanik thanë se shikueshmëria për shkak të mjegullës ishte reduktuar nën 50 metra distancë. Ato paralajmëruan qytetarë të bëjnë kujdes. Të paktën 40 fluturime u anuluan nga aeroporti “Heathrow”.

1

 

Fenomeni ishte një mundësi e mirë për të apasionuarit pas fotografisë për të shkrepur disa foto dhe imazhet e përftuara ngjasojnë më shumë me skenat e filmit “The mist”.

4

 

2

 

fn

 

/Redjon Shtylla/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here