Llalla emëron kreun e Prokurorisë së Krimeve të Rënda dhe atë të Prokurorisë së Tiranës

0

Prokurori i Pergjithshëm Adriatik Llalla emëroi sot dy emërime në sistemin e drejtësisë në vend. Ditën e sotme u emërua Kryetari i Prokurorisë së Krimeve të Rënda dhe atë të Prokurorisë së Tiranës.

Eugen Beci u emërua në krye të Prokurorisë së Krimeve të Rënda dhe Petrit Fushën në krye të Prokurorisë së Tiranës.

Këshilli i Prokurorisë shqyrtoi 19 kandidatura për 5 vende vakante në Prokuroritë Tiranë, Durrës, Fier, Shkodër dhe atë të Krimeve të Rënda, të cilat ia dërgoi Prokurorit të Përgjigjshëm, Adriatik Llalla.

/Rovena Dupi

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here