Lindita Nikolla: Vëmëndje studentit, epokë e re në arsim

0

Ministrja e Arsimit, Lindita Nikolla gjatë prezantimit të raportit përfundimtar të reformës së arsimit të lartë ka thënë se në qendër të reformës do të jetë studenti dhe aleanca me të.

Gjatë aktivitetit për prezantimit e raportit final, Nikolla tha se me reformën e re synohet nxjerrja e universitetit nga gjumi, ndërkohë që nuk do të ketë asnjë cënim të autonomisë univesitare.

Sipas Ministres Nikolla janë dëgjuar me vëmëndje të gjitha sugjerimet e dhëna dhe shumë prej tyre janë reflektuar dhe do të vihen në zbatim.

/Ariana Saraçi/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here