Limoni frut me përmbajtje të ulët kalorish, ngadalëson plakjen e qelizave

0

Limoni është fruti me më pak përmbajtje kalorish , cilado qoftë loji i tyre i verdhë apo jeshil, ku nga 100gr shënohen vetëm 34 kalori.

Limonët kanë vitaminën C dhe antioksidantë, të cilët ngadalësojnë plakjen e qelizave. Ky frut duhet të konsumohet shpejt pasi kur pritet humbet vitaminat në kontakt me ajërin.

Për të ruajtur cilësitë e tij limoni duhet ngrënë i papërpunuar, lëngu i tij mund të hidhet sipër sallatës apo edhe në pije.

/Rovena Dupi/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here