Lezhë, rritet numri i të prekurve me kancerin e gjirit

0

Sëmundja e kancerit të gjirit ka marrë përmasa alarmante kryesisht në qarkun e Lezhës.

Vetëm këtë vit numri i të prekurve është rritur me 30%. Një problem i madh lidhet dhe me mungesën e memografisë e cila ka bërë që gratë dhe vajzat e reja të udhëtojnë drejt Shkodrës si pasojë e kësaj mungese.

Mjekët shprehen të shqetësuar duke kërkuar më shumë sensibilizim ndaj kësaj sëmundjeje.

/Muzafere Dema/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here