KVV vlerëson procesin zgjedhor dhe punën e KQZ-së

0

Koalicioni i Vëzhguesve Vendorë e ka cilësuar të mirë procesin zgjedhor dhe punën e KQZ-së, pavarësisht ngjarjes së rëndë në Laç, ku mbeti i vrarë një përfaqësues i LSI-së dhe u plagosën dy të tjerë.

Sipas vëzhguesve, gjatë procesit të vrojtimit problemet  që janë vënë re janë vonesat në hapjen e qendrave, votimet familjare, problemet me kartat e identitetit dhe problemet për orientimin e zgjedhësve.

/Enkeleda Cami/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here