KQZ po ndjek hap pas hapi procesin zgjedhor

0

Komisioni i Zgjedhjeve po ndjek hap pas hapi procesin e numërimit të votive në rang vendi dhe atë zgjedhor në terësi.

Pas një pushimi gjatë natës për arsyeje lodhjeje, mëngjesin e sotëm, komisionerët kanë vazhduar numërimin e votave , për të akorduar situatën në të gjitha qarqet e vendit.

Anëtarët e KQZ-së u shprehën se ky proces do të jetë tërësisht nën vëzhgimin e tyre, dhe për të cilin do të kërkojnë që të mos ketë asnjë problem në vazhdimësinë e tij.

Ndërkohë të gjithë përfaqësuesit e selive të partive politike kryesore në vend, mëngjesin e sotëm kanë lënë të gjithë selitë  e tyre  duke preferuar të gjenden në terren, për të parë nga afër procesin e numërimit të votave.

/Najada Fosa/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here