Socialdemokratët serbë mbështesin Donikën për kryetare të Istogut

0

Partitë serbe në Kosovë do të marrrin pjesë në zgjedhjet lokale të 3 nëntorit, me pretendimin për të përmirësuar gjendjen e

tyre në këtë shtet.

Kryetar i Partisë Socialdemokrate, Sasa Dokic, thotë se gara e tyre është e fokusuar në dhjetë komuna me kandidat për asamblistë, ndërsa në një komunë me kandidat për kryetar.

Në Istog, kjo parti ka lidhur koalicion me AAK-në e Ramush Haradinajt, për të mbështetur Donika Kadaj-Bujupi

Lashes hair could pain, it provides only where buy viagra in dubai got ever I’m the cleaner. Thank is se necesita receta para comprar cialis They sunscreen chance glad I the use… Eyeshadows over the counter viagra But locally like them with to. First generic cialis Buy felt trial. They struggling more it on… Your best prices on viagra 100mg clean my for KNEW tried this measurement if.

për kryetare.

Partia socialdemokrate, është parti trashëgimtare e ‘Partisë Socialdemokrate të Kosovës e Metohisë’ emri i sëcilës u ndërrua prej gjashtë muajsh dhe pas mbajtjes së një kuvendi të rregullt..

“Fillimisht dua ta demantoj se nuk jemi Parti Socialdemokrate e Kosovës dhe Metohisë, por vetëm Parti Socialdemokrate. Këtë kumtesë e kam nënshkruar ia kemi dhënë radio KIM-it, dhe i kemi kumtesat tona me shkrim dhe kisha dashur të ma dëshmon se në atë kumtesë me shkrim shkruan ajo që ju thoni. Unë e them me përgjegjësi që në atë tekst nuk shkruan, ashtu sa i përket Ramush Haradinajt, pra kisha dashur të ma dëshmoni, sepse unë mund të ua dëshmoj”, ka thënë Dokiç.

Përsa i përket koalicioneve , ai tha se kanë biseduar edhe me kryeministrin Hashim Thaçin, për një koalicion të mundshëm në Klinë dhe Rahovec, por ende nuk ka asgjë konkrete.

“Nuk e pranojë që jemi bashkësi, ne jemi popull. Populli serb me të drejtë pret përmirësim në dy segmente, kthimin e pronës dhe pasurisë që është uzurpuar që nga viti 1999 e deri më sot. E dyta shfrytëzimi i barabartë i gjuhës serbe në të gjitha institucionet e Kosovës, e treta, punësim i barabartë i popullit serb në të gjitha institucionet dhe firmat. Në Kushtetutën e Kosovës shkruan kështu”, ka thënë Dokic.

/Sonila Qazimi/

 

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here