Korçë konfirmon fitoren e së majtës

0

Ka përfunduar procesin e numërimit të votave dhe qarku i Korçes në të gjitha KZAZ-të.

Në  KZAZ nr. 70, në Korçë, koalicioni i majtë është në favor me 1900 vota. Në KZAZ nr.69 , në  Maliq me rreth 1000 vota, në KZAZ nr. 75, në Devoll , me rreth 220 vota dhe në KZA-në nr. 76, në rrethin e Kolonjës, me 1780 vota në favor.

Tani më tani bëhet e ditur se LSI ka marrë 14335 vota, duke siguruar kështu një mandate, ndërsa PS ka marrë 6 mandate duke i lënë PD 5 mandate.

/Najada Fosa/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here