Konflikt midis komunës Ishëm dhe Kishës Franceskane, shkak ndërtimet pa leje

0

Ditën e sotme ka nisur një konflikt midis komunës Ishëm dhe Kishës Franceskane.  Sipas burimeve mësohet se konfliktin e ka nisur komuna Ishëm e cila ka ndërmarë një aksion për prishjen e ndërtimeve pa leje. Kjo komunë ka prishur traun e vënë nga kisha e cila ka tentuar shembjen e një kryqi.

Incidenti ka ndodhur në zonën e quajtu si ‘’Kepi I Rodonit’’.

Përfaqësues të kishës e kanë denoncuar menjëherë këtë ngjarje duke e cilësuar si të pa precedentë.

Sipas kishës ajo nuk cënon asnjë pjesë tokë të palës tjetër që komuna të ndërhyjë në këtë mënyrë.

/Armela Ago/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here