Konfirmohet! Dua Lipa do të jetë kolona zanore e filmit të James Bond

0

Prej koheësh qarkullojnë zëra se këngëtarja shqiptare do të jetë pjesë e fimit më të ri të aktorit të njohur Daniel Craing.


Tashmë ëhtë konfirmuar nga mediat e huaja se Dua Lipa do të regjistrojë kolonën zanore të filmit më të ri të James Bond.

Klipim i fimlit do të xhirohet në Matera të Italisë, ku dhe do të filmohen skenat finale të filmit.

P. Barjamllari

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here