Komedia “Misteri” në skenën e Teatrit “Petro Marko”

0

Në skenën e Teatrit “Petro Marko” në qytetin e Vlorës, në datat 7 dhe 8 shtator do të shfaqet premiera e komedisë “Misteri”, një realizim i trupës së këtij teatri me regji të Jorgaq Tushes.

Autori Aldo Do Benedetti, vjen për herë të parë me këtë komedi për artdashësit vlonjatë. Në bashkëpunim me aktorët Lavdimir Abilaliaj, Ilirian Ali, Matilda Avduli dhe Elisa Toshkallari.

Ajo pason premierën e komedisë “Të gjithë me huqe”, të dramaturgut francez Laurent Baffi, vënë në skenë nga Eliona Thomaraj, e cila u shfaq për publikun para pak muajsh.

Regjisori, Jorgaq Tushe, u shpreh se “ me vënien në skenë të kësaj premiere, synohet të përcillen tek publiku vlera të artit dhe mesazhe të ditës.

Takimit Mbarëkombëtar të Monodramës ishte dhe një nga sukseset e këtij viti në këtë teatër.

/Jonida Halili/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here