Kinë, 35 të vdekur

0

Ditën e mërkurë banorët që i përkasin fesë islame në krahinën e quajtur Xinjiang janë sulmuar nga 100 manifestues që konsiderohen se “terrorristë” ku kanë mbetur 35 persona të vdekur.

Të ashtuquajturit terroristë kanë sulmuar në qytetin Hotan persona të shumtë nënkërcënimin e armëve. Lajmi është bërë i ditur nga “Global Times”.

Policia ka qëlluar mbi manifestuesit duke shkaktuar një të vdekur dhe një të plagosur.

/Enkeleda Cami/

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here