Këshilli Bashkiak i Tiranës, dështon mbledhja

0

Dështon mbledhja e Këshillit Bashkiak të Tiranës pasi këshilltarët e majtë nuk u paraqiten. Mbledhja ishte parashikuar të zhvillohej pasditen e sotme.

Në këtë mbledhje pritej të zgjidhej kryetari i ri i Këshillit Bashkiak si edhe emërimi i këshilltarëve të rinj.

Ngërçi i formuar në punimet e Këshillit vjen si pasojë e vendimit të LSI për të prishur koalicionin me PD dhe realizimin e aleancës me PS, duke ndikuar në ndryshimin e raportit të mazhorancës në Këshillin Bashkiak.

/Jola Llozhi/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here