Kërpudhat luftojnë sëmundjet

0

Kërpudhat janë të dobishme në luftimin e sëmundjeve nexium over the counter kardiovaskulare dhe në frenimin e formimit të kolesterolit në arterie.

Ka katërlloje të cilat klasifikohen si kërpudha mjekësore. Studimet më të fundit janë përqwndruar veçanërisht në katër lloje të kërpudhave mjekësore, maitake, shiitake, reishi dhe krimet.

Kërpudha është një ushqim i cili po “humb” me kalimin e kohës. Ndonëse ekzistojnë më shumë se 4.000 lloje kërpudhash, vetëm 100 prej tyre janë të ngrënshme.

Kërpudhat e ngrënshme janë të thata, dosage of 200 mg celebrex të freskëta ose të grira. Ato kanë një përmbajtje kalorike vërtet të ulët, 11 kcal/100 g për kërpudhat e freskëta dhe 296 kcal/100 g për ato të thatat.

Gjithsesi kjo varet edhe nga shumëllojshmëria e kërpudhave që hamë. Pra e sigurt cipro 500 mg është që ato nuk kanë yndyrë. side effects of cipro itching Kështu që kërpudhat janë të përsosura për t’u përfshirë edhe në dieta të ndryshme dobësimi.

/Sonila Duka/

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here