Kapsolle dhe sende të forta drejt efektivëve, policia: Ruani qetësinë!

0


Edhe sot protesta e opozitës së bashkuar është shoqëruar me tensione. Qytetarët kanë hedhur, kapsolle, tymuese dhe sende të forta në drejtim të policisë.

Ndërkohë, në protestë janë shfaqur persona të maskuar dhe Policia e Shtetit ka bërë thirrje që të heqin maskat, ose në të kundërt të largohen. Thirrja tjetër ka qenë për ruajtjen e qetësisë nga ana e protestuesve.

S. Hysa

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here