Kaos në Libi,qeveria kërkon ndihmë

0

Qeveria libaneze ka bërë të ditur se do të shikojë mundësinë e kërkimit të ndihmës ndërkombëtare për të kontrolluar situatën në vend.

Që ditën e diele kryeqyteti i Libisë, Tripoli, është kthyer në arenë luftimesh mes grupeve të armatosura. Qeveria libaneze mund të lejojë futjen e trupave të huaja në territorin e vendit me qëllim stabilizimin e situatës në vend dhe rivendosjen e autoritetit të saj.

/Arjola Hajdini/

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here