“Joanne Tour” ,Ledy Gaga Magjeps Milanon me zërin kumbues

0

 

3333

Me  një zë kumbues dhe familjen në zemër , Lady Gaga  hipnotizoi “Mediolanum forum ” të Assago në Milano ,i mbushur për datën e vetme të turneut në Milano  pas turneut “Joanne “.

Pas anulimit të datave evropiane  në shtator për shkak se ishte e sëmurë Gaga vshtë kthyer më fuqishëm se kurrv për të dheënë koncertin e rradhës.

E pritur fuqishëm me duartrokitje dhe dashuri nga publiku Gaga e hapi koncertin me këngën “Diamond Heart” dhe ” Ayo”, këngë nga albumi i fundit i saj.

Shfaqja e Gagës ishte e ndarë në shtatë kapituj,ku ofroi një shumllojshmëri  emocinesh në performancat e saj.

Kështu hiti “Poker Face dhe ” Perfect Illusion” , shërbyen si trazicion drejt elektronikës së ” Just dance” që shfaqte sërisht rrokun.

 

“Sot jam këtu me të gjithë familjen time “, tha ulur në piano Gaga.

“Kam takuar kushërinjtë e mi Italianëpër herë të parë,erdhën sidomos nga Sicilia,mendoj se si gjyshërit e mi braktisën  një vend kaq të bukur ,sakrificat që bënë: të jem këtu më bën të  ndjehem se i kam bërv ata krenarë “-ështv shprehur Gaga .

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here