Ja si ti kuptojmë fëmijët nëse i kanë dhunuar

0

Studiuesit kanë konstatuar se ekzistojnë mundësi të ndryshme se si të zbulojmë se fëmija është i dhunuar nga bashkëmoshatarët e tij.

Fëmijët http://pharmacy-genericrx-online.com/ që janë viktimë e fëmijëve të tjerë të dhunshëm, rrallë herë tregojnë për dhunën që e pësojnë.

Është kryer nje kërkim i cili shpreh se shumë fëmije keqtrajtohen ose dhunohen nga bashkëmoshataret e tyre.

Kerkimi ka përfshirë 30 studime të ndryshme, ku pjesëmarrës kanë qenë fëmijë të moshave të ndryshme dhe atë http://cialis-tadalafil-onlinein.com/ rreth 220 mijë nga 40 shtete të ndryshme.

Fëmijët viagra in pakistan e dhunuar ndihen akoma më keq kur shohin fëmijët e tjere te cilët nuk janë pre e dhunës.

Ja shenjat e viagra working kësaj dhune: dhimbja e kokës, pharmacy online problemet me stomakun, dhimbjet në shpinë, qafë dhe krahë, pastaj marramendja, probleme me frymëmarrje, tension të muskujve, të vjellat, diarreja dhe përmirrja gjatë natës.

Studiuesi Gianluca Gini, profesor i psikologjisë në universitetin e Padovës, ka thënë se nëse kuptojmë këto shkaqe tek fëmija ynë menjëhere duhet të interesohemi, madje të dergojmë femijët tek një psikolog por edhe t’i ndrojmë shkollën.

/Altin Tufa/

 


PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here