Ja pamjet para “luftës” Range Rover vs.motorçiklistë në rrugët e Nju Jorkut (VIDEO)

0

Tre ditë më parë qarkulloi me shpejtësi një video ku një grup motorciklistësh ndoqën dhe sulmuan një makinë Range Rover, brenda të cilës ishin shoferi dhe familja e tij. Ngjarja u zhvilluar në Nju Jork. Në video (video nr.1) shihet vetëm largimi i makinës nga motorat pasi ata e kishin ndjekur dhe rrethuar por nuk ka asnjë detaj në lidhje me shkakun e konfliktit, por u tha se rezultati ishte një i vdekur dhe një i plagosur nga grupi i motorçiklistëve. Tashmë, sapo kanë dalë në qarkullim edhe video të tjera të grupit të motorçiklistëve, të cilat tregojnë një sjellje agresive të tyre në raport me përdoruesit e tjerë të rrugës por edhe duke shkelur rregullat e qarkullimit, siç është kalimi me të kuqe, ngritje gome apo parakalimet e parregullta.

/Objektiv.al/

 

Video nr.1

Video nr.2

Video nr.3

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here