Ish-missi gjen vdekjen në sallën e operacionit, shkaku operacinioni plastik

0

Kirurgjia plastike tashmë është kthyer në një trend botëror. Këto ndërhyrje nuk kryhen vetëm nga kirurg të specializuar por edhe nga amatorë të kësaj fushe.

Pikërisht ky ishte shkaku i vdesjes së ish-missit Nigerian. Kirurgia amatore nga qyteti i Lagos e cila aktualisht është në arati, ishte shkaktarja e vdekjes së Onëuzuligbo Nneka Miriam. Ish-missi kontaktoj kirurgen Anu përmes rrjetit social instagram për një ndërhyrje që donte të kryente për zmadhimin e të pasmeve të saja por operacioni nuk shkoj siç duhej dhe ish-missi humbi jetën e saj në sallën e operacionit.

Burimet tregojnë se Anu punësonte mjekë profesionist për ndërhyrjet që kryeshin në klinikën e saj. Anu vendosi që këtë ndërhyrje ta realizonte vetë pa ndihmën e dikujt por operacioni pati disa komplikime gjatë rrugës duke sjell vdekjen e bukuroshes nigeriane.

P. Barjamllari

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here