Instagram po shndërrohet në një aplikacion për shopping

0

Instagram do që ne të blejmë nga aplikacioni.

Kompania ka njoftuar tre opsione të reja që e bëjnë më të lehtë blerjen dhe shitjen e produkteve nga platforma.

Këto janë disa nga përditësimet:

• Një opsion i ri që ju lejon të ruani linke të produkteve që dëshironi të blini na një sektor të dedikuar për shopping.

• Etiketa të produkteve në video të postuara në aplikacion. Kjo i lejon kompanitë të reklamojnë më mirë produktet e tyre përmer videove.

• Një sektor dyqani i ridizenjuar për profilet e biznesit që e bën më të thjesht blerjen e produkteve specifike.

S.KURTAJ

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here