Inspektoriati Shtetëror i Punës nis kontrollet e subjekteve

0

Prej një jave Inspektoriati Shtetëror i Punës (ISHP) ka nisur kontrollet për përgatitjen e regjistrimit të subjekteve cialis online prescription të palicensuara.

Nga kontrollet që janë bërë deri tani në Tiranë, ISHP-ja deklaron se janë cialis coupons cvs evidentuar 78 subjekte të 100mg or 50mg viagra palicensuara dhe 149 punonjës të padeklaruar.

Gjithashtu, ISHP-ja bën me dije se kontrollet po zhvillohen edhe tek ato subjekte 100mg viagra information që kanë kërkuar lejen e regjistrimit.

Sipas ISHP-s qëllimi i best way to take cialis këtyre kontrollove, po cialisotc-norxcialis.com bëhet për t’i thënë fund informalitetit, për këshillat e sigurisë, për cheapest pharmacy të parandaluar aksidentet në punë si dhe për parandalimin e sëmundjeve profesionale.

/Enkeleda Cami/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here