IL Nationale:Tifozët votojnë për besimin, vetëm Brazili përpara Italisë

0

Kandidati Blue renditet i dytë për të fituar, por 21% i shohin ata  si një zhgënjim i madh.  Për një pjesë të madhe të njer ëzve , shoferi do jetë Balotelli.

Dy ditë na ndajnë nga  Kupa e Botës  dhe italianët janë të ndarë në parashikime, sidomos kur  ka të bëjë me ekipin kombëtar të udhëhequr nga Prandelli.

Kombëtarja italiane konsiderohet nga disa si një kandidate serioze për fitore, kurse për një pjesë  si një zhgënjim i mundshëm i  turneut.

Sigurisht që në këtë perceptim kanë ndikuar ulje-ngritjet  në kuadër të  Kupës s ë Botës, por më shumë është rezultat i ndarjes së tifozëve Azzurr : nga njëra anë optimistët nga ana tjeter  pesimistët .

BELGJIKË  SURPRIZË – Ide shumë realiste të mbështetura  nga 12% e votuesve se Italia mund të jetë surprizë e turneut, kurse Belgjika shihet nga shumica e kritikëve si një e huaj e vërtetë e Botës, në saj të shumë të rinjve të talentuar që ka sjellë në Brazil.

Në fund, midis optimistëve dhe pesimistëve partia që fiton është ajo  e cila  beson se Blues do të bëjë një surprisë ne Kupën e  Botës.

/Ermand Vrapi/  

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here