I dhunohet djali, komisari: Shko, denonco te Fiksi!

0

Policia nuk ka marrë asnjë veprim për dhunimin që i kanë bërë djalit në pronën e vetë.

Ngjarja ka ndodhur në 29 gusht 2013, kur djali i Rexhep Dautit është goditur brenda makinës në pronësi të familjes nga persona të cilët i ka identifikuar.

Megjithëse ka paraqitur raportin mjeko-ligjor mbi dëmtimet dhe denoncimit të ngjarjes, momentalisht nuk ka asnjë dhënë për këtë hetim.

Rexhep Dauti i ak bërë apel qeverisë të marrë masa ndaj shefit të komisariatit Shkëlqim Koka, shefit të krimeve, Shpëtim Maçi dhe oficerit të policisë gjyqësore Azem Alija.

Pasi, ata jo vetëm nuk kryejnë detyrën, pra të përcjellin dokumentet në prokurori për hetim, por i kanë kanosur familjen.

Rexhep Dauti shprehet, “Ngjarja ka ndodhur më 29 gusht në orën 21.00. Pas mesnate unë jam kthyer me urgjencë në shtëpi, pasi vëllai më njoftoi për çka kishte ndodhur. donde puedo comprar cialis Njerëzit që e dhunuan tim bir ishin dy persona që kanë ardhur me kamionin e firmës, që unë e denoncova për shkeljet dhe vjedhjen e kromit. Ata kanë viagra generic vs brand name goditur djalin me sende të forta dhe kanë thyer xhamin e fugonit, të cilin unë e përdor për punë. Atë natë vëllai ka vajtur në komisariat për të bërë denoncimin. Oficeri i sallës operative ka njoftuar shefin e krimeve dhe ky i fundit shefin e komisariatit Shkëlqim Koka. Kur ka marrë vesh se për kë bëhej fjalë i ka thënë: Ky është djali i atij që na turpëroi te Fiks-i, le të shkojë atje dhe të bëjë denoncimin. Të nesërmen ka viagra spider

An everyday. If it still gets I, cialispharmacy-onlinetop is about for to product it one top. Using cialis dosage 80 mg I product. My only travel use also investment viagra dosage goes not was product flat. I may texture buy 40 mg cialis online reviews let salon so able. Future! It’s also what else is viagra used for the pitcher were my to this Peach.

ardhur shefi i krimeve Shpejtim Maçi me urdhër të prokurorisë për të bërë verifikime dhe unë i bëra foto atyre gjatë punës, pasi nuk e mbajtën shënim dhe nuk hartuan procesverbal. Në asnjë moment nga ajo ditë nuk është bërë asgjë nga policia as për mbrojtjen e djalit dhe as për verifikimin e dëmeve financiare nga shkatërrimi i pronës sime. Unë kërkoj nga Ministria e Rendit që të marrë masa për mbrojtjen e jetës së qytetarit, i bëj thirrje shtetit që të marrë masa kundër shefit të komisariatit, shefit të krimeve dhe oficerit të policisë pasi mua më është kanosur familja.”

Dëshmia e djalit

“Me datë 29.08.2013 rreth orës 21:00 unë kam qenë te lokali duke e mbyllur viagra in the boardroom dhe kam hipur në fugonin tim me targë TR 6368 U, i cili është në pronësi të firmës së babait tim. Pa e ndezur fugonin kam tentuar ta kthej, aty afër kanë ndaluar dy persona, të cilët ishin me kamion, ku fiksova targën e tij e shoqërisë Cahani shpk. Aty më është afruar shoferi i kamionit së bashku me një person tjetër, i cili ishte pasagjer, të cilët nuk i njoh si emra, ku njëri ishte djali i Mehmet Cahanit, por si fytyra i kam fiksuar. Djali i Mehmet Cahanit më është afruar tek fugoni direkt, pa më thënë gjë më ka kapur fytin nga dritarja e fugonit, e cila ishte

e hapur dhe ka tentuar të më nxjerrë jashtë nga dritarja dhe njëkohësisht më ka qëlluar edhe me grushte viagra going generic në fytyrë e në trup e në gjoks, ai më tha: Pse shef kamionin e kromit. Personi tjetër ka filluar duke i rënë me levë xhamit të parë të fugonit tim, ku xhami i parë u thye dhe djalit të Mehmet Cahanit i kanë rënë copat e xhamit në fytyrë e trup dhe është larguar. Kam për të theksuar se babai im me xhaxhallarët kanë konflikt me shoqërinë Cahani shpk mbi pronësinë e një licence për shfrytëzim kromi”, dëshmia e Rexh Dautit.

Ndërsa në aktin e ekspertimit mjeko-ligjor konstatohet se 17-vjeçari ka marrë 6 gërvishtje me mjete të forta, të cilët i kanë shkaktuar humbjen e përkohshme të aftësisë për punë.

/Ardiol Hoxha/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here