Hyrja jugore e Tiranës me infrastrukturë bashkëkohore (VIDEO)

0

Hyrja jugore e Tiranës tashmë do të prezantohet me një pamje të re dhe brenda të gjitha kushteve bashkëkohore. Me një financim prej 1.5 milion dollarësh segmenti nga rrethrrotullimi i Saukut deri pranë Fakultetit të Histori-Filologjisë do të plotësohet me sinjalistikën e nevojshme, ndriçim si dhe elemente të tjera sigurie. Ky aks pritet të përmbushë të gjitha standardet evropiane.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here