Hungari, pritet “tërbimi” i lumit Danub

0

Hungaria është paralajmëruar se do të vuajë përmbytjet më të mëdha që ka parë ndonjëherë. Gjatë tre ditëve të ardhshme pritet që shtrati i lumit Danub, i cili, deri tani ka përmbytur një pjesë të Gjermanisë, Austrisë dhe Sllovakisë, të vërshojë dhe në Hungari.

Sipas Komisionit Europian të Emergjencës, lumi pritet të arrijë kulmin ditën e hënë, në Budapest.

 

/Laugert Qosja/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here