Humbi jetën në krahët e nënës së tij, arsyeja do t’ju habisë

0


Në një nga spitalet e Brazilit, humbi jetën në krahët e nënës së tij, një fëmijë 5 vjeçar. Fëmija vuante nga sindroma down dhe fatkeqësisht nuk ecte dhe as nuk lëvizte. Nëna e mbajti në krahë të voglin prej 11 orësh duke pritur për ta vizituar.


Në sajë të rehabilitimit, vogëlushi po bënte përpaime të vogla por tepër të rëndësishme, mund të thuhet se dita ditës kishte zhvillim. Familja e tij tha se kishte qënë i sëmurë prej disa ditësh dhe për këtë e kishin çuar ta vizitonin, pak kohë më vonë vogëlushi ishte përkeqësuar dhe nëna e kishte çuar përsëri për ta vizituar, por që fatkeqësisht vdiq pas 11 orë pritjeje.


Drejtuesit e spitalit janë marrë në pyetje dhe sipas tyre atë ditë kishte pasur shumë fëmijë për tu vizituar dhe vogëlushi ishte vizituar më parë dhe po priteshin analizat.

G. Baçi

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here