Himarë, jepet me koncension porti i jahteve

0

Në mbledhjen e djeshme Këshilli i Ministrave vendosi përcaktimin e autoritetit kontraktues për dhënien me koncension të ndërtimit të portit të jahteve në Porto-Palermo, Himarë dhe miratimin e bonusit në procedurën përzgjedhëse konkuruese .

Në vendimin e djeshëm të këshillit të Ministrave thuhet se Këshilli i Ministrave vendosi që koncesioni do të jetë i formës “Bot” (ndërtim-shfrytëzim dhe transferim në pronësi të shtetit), ndërsa miratimi i bonusit prej 8% të pikave për rezultatin teknik, financiar dhe mjedisor në procedurën përzgjedhëse konkuruese  i jepet studio A.M.Z.

Për zbatimin e dhëies së këtij koncensioni ngarkohet Ministria  e Punëve Publike dhe Transportit si dhe Ministria e Mbrojtjes.

/Enkeleda Cami/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here