Hapet sot Panairi i Edukimit në Prishtinë, promovohen programet arsimore

0

Panairi i Edukimit është ngjarja më e rëndësishme në vend për promovimin e programeve dhe shërbimeve të çdo institucioni arsimor.

Ky panair eshte ngjarje e rëndësishme që ndihmon nxënësit të shfaqin idetë dhe punët e tyre kreative. Dhe kontribuon direkt në ngritjen e vetëdijes së nxënësve dhe studenteve rreth informimit, përzgjedhjes dhe avancimit të tyre profesional gjithashtu dhe mundësisë së përfitimit të fondeve për bursa dhe gjetjes së punës praktike shkruan KultPlus.


Historitë e suksesit gjithmonë kanë inspiruar shoqëri të tëra ndaj edhe panairi i Edukim it vjen me shprehjen “We love challenging”.
Ky panair është edicioni i 13 dhe do të mbahet në Pallatin e Rinisë në Prishtinë.

B. Koro

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here