Hapet sot ekspozita “Grafika nga Trashëgimia Kulturore e Qarkut Korçë”

0

 Sot në ora 19:00  bëhet hapja e ekspozitës “Grafika nga Trashëgimia Kulturore e Qarkut Korçë”, e cila do të mbahet në Galerinë e Hamamit të Gazi Mehmet Pashë, në Prizren.

Nëpërmjet kësaj ekspozite do të shfaqen pjesë të trashëgimisë kulturore të Korçës.

Kjo ekspozitë organizohet në bashkëpunim  me  Qendrën Rajonale të Trashëgimisë Kulturore të Korcë-së  dhe të Prizenit dhe mbahet në kuadër të kalendarit kulturor në mes Kosovës dhe Shqipërisë.

M.Kërçeli

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here