Gruaja, forca ekuilibruese e familjes dhe shoqërisë!

0

Zyra e Gruas pranë Komunitetit Mysliman të Shqipërisë organizoi të shtunën simpoziumin “Gruaja në shoqëri dhe familje”. Në simpozium u diskutua mbi rolin e gruas në familje dhe shoqëri, për gruan si bashkëshorte dhe si nënë, për gruan shqiptare dhe për pozitën e gruas në Islam.

Në panelin e diskutimit ishin: znj. Mirela Jorgo, avokate, znj. Anjeza Bojaxhiu, koordinatore për dhunën ndaj grave në Bashkinë e Tiranës, znj. Nevila Qardaku, psikologe, si dhe znj. Fatma Karaj, përgjegjëse e Zyrës së Gruas në KMSH.

 /Objektiv.al/

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here