Grerëzat në Kinë, mbi 1600 të plagosur

0

Pickimi i grerëzave në provincën Shaanksi në Kinë mendohet të ketë shkaktuar të paktën 40 të vdekur dhe mbi 1600 të plagosur.

Mjekët shprehen se pickimi shkakton alergji dhe dështim të disa organeve.

Këto grerëza arrijnë deri në 5 centimentra dhe konsiderohen ndër më të mëdhatë në botë.

Autoritetet kineze po përpiqen të rrisin vetëdijen publike si edhe të shkatërrojnë foletë e tyre.

/Jola Llozhi/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here