Google hap dy qendra të reja në Azi

0

Google tashmë ka hapur dy qendra të reja për grumbullimin e të dhënave në Azi, pasi kohët e fundit google vë në dukje se gjatë korrikut dhe shtatorit të këtij viti, mbi 60 milionë njerëz në Azi kanë përdorur internetin në pajisje celulare për herë të parë.

 

azia3

 

Qendrat e reja të të dhënave ndodhen në Tajvan dhe Singapor. Google dyfishoi buxhetin që është përdorur për qendrën e të dhënave në Tajvan në 600 milionë dollarë.

/Redjon Shtylla/

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here