Gjobat nuk janë për të gjithë!

0

Kalimi në trotuarin e Gjykatës së Lartë për qytetarët e Tiranës është kthyer në një proces jo të lehtë. Automjet e trupës gjyqësore, disa me targa civile dhe disa me targa zyrtare, kanë zaptuar trotuarin dhe korsine e biçikletës të pa shqetësuar nga askush, raporton “Shqiptarja.com”.

Në një kohë kur policia rrugore e Tiranës ndëshkon ç’do shkelës të rregullave në rrugë, ku për një parkim të gabuar në sheshin pranë Universitetit Politeknik gjobitesh me gjobë, të parkosh mbi trotuar siç qëndrojnë makinat e gjyqtarëve nuk merr asnjë ndëshkim!

 

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here