Gjiknuri takon drejtuesit e CEZ, KESH dhe OST-së

0

Ministri i Energjisë dhe Industrisë, Damian Gjiknuri ka zhvilluar dje një takim me drejtuesit e kompanive

“CEZ Shpërndarje”, KESH dhe OST.

Bëhet me dije cialis bph forum se qëllimi i how to ask a doctor for cialis takimit ishte informimi mbi situatën më të fundit elektroenergjetike në vend dhe masat e marra për të garantuar furnizimin e pa ndërprerë me energji elektrike cialis-vs-viagra-pricesbest për muajt e ardhshëm.

Ministri Gjiknuri deklaroi se pavarësisht gjatë peptides cialis periudhës së ndryshimit të qeverisë, ritmet e punës në këto institucione nuk duhet të ulen, por duhet të ketë një angazhim maksimal në kryerjen e detyrave ligjore.

Ministri kërkoi gjtihashtu edhe sigurimin e furnizimit pa ndërprerje me energji elektrike të konsumatorëve me çdo çmim dhe me çdo kusht.

Gjithashtu ministri kërkoi që t’i kushtohet rëndësi qëndrueshmërisë financiare duke shmangur can viagra cause cancer shpenzimet e pa nevojshme në të tria shoqëritë.

/Sonila Qazimi/

 

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here