Gjiknuri: Jo tolerim për qytetarët që abuzojnë me energjinë

0

Ministri i Energjisë dhe i Industrisë, Damian Gjiknuri në mbledhjen e parë të Taks-Forcës për kryeqytetin, deklaroi se do të ndërshkohen të gjithë personat që vjedhin dhe që nuk paguajnë energjinë. Sipas Gjiknurit gjysma e energjisë humbet dhe për këtë duhen marrë masa, që situata të ndryshojë.

I pranishëm në takim Prefekti i Tiranës, Sadi Vorpsi u shpreh se ndërgjegjësimi duhet të fillojë nga punonjësit e administratës, të cilët duhet të jenë pagues të rregullt të energjisë elektrike.

Ndërkohë duket se humbjet në rrjet, vjedhja si dhe mospagimimi i faturave elektrike ka rënduar gjendjen financiare të CEZ shpërndarjes.

/Erilda Sulika/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here