Specialistë: Po cenohet trashëgimia kulturore

0

Arkeologu Gjergji Frashëri shpreh shqetësimin lidhur me rrezikun e trafikimit të objekteve të trashëgimisë kulturore, ku sipas tij, po cënohet edhe trashëgimia kulturore.

Këtë shqetësim ai e ka ngritur në një emizion televiziv ku ishte i ftuar për të folur pikërisht për këto objekte të trashgimisë kulturore.

“Është ngritur shqetësimi për rrezikun e trafikimit të tyre. Deri më tani ndër vite janë trafikuar një sërë monumentesh cialis generic versus brand name dhe pasuri kulturore që nuk kthehen më. Raste të nxjerrjes jashtë vendit të objekteve të vogla, qoftë edhe monedha, nga qytetarët ka shumë. Por kur shteti bën diçka të tillë situata është alarmante, dhe ne si specialistë duhet të tregojmë përgjegjësinë tonë dhe të informojnë dhe publikun, pasi predam viagru cialis trafikimi është një çështje reale në

Shqipëri. E gjithë pasuria që është dërguar jashtë, duhet të rikthehet në tetor. Besoj se është e rëndësishme ruajtja dhe administrimi i këtyre veprave monumentale. Vetëm në këtë mënyrë mund të miradministrohet pasuria e generic tadalafil 20mg veprave të trashëgimisë kulturore”, u shpreh Frashëri.

/Sonila Qazimi/

 

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here