Gazeta turke: Greqia një vend i skaduar

0

Gazeta  e njohur turke “Milliyet” në titullin e saj kryesor ka publikuar: “Greqia është tashmë një vend i skaduar”.

Ajo ka komentuar vendimin e Ministrisë së Tregtisë në Greqi për lejimin e produkteve të skaduara nëpër supermarkete.

“Ushqimet bajate dhe të skaduara do të mund të shiten më lirë. Në këtë mënyrë, vendi fqinj hodhi në koshin e plehrave treguesin e datës së skadencës”, shkruan në artikullin e saj gazeta turke.

 

/Ariana Saraçi/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here