Fuksionet që bën pasta e dhëmbëve!

0

Ekspertët bëjnë me dijeni se pasta e dhëmbëve nuk është e nevojshme vetëm për higjenën e gojës por dhe për fuksione të tjera si:

1.Largon aromat e pakendshme në duar.

2. Largon njollat e vështira nga veshjet dhe qilimat.

3.Largon pucrat,vendoseni pak pastë në të dhe shkoni të flini në mëngjes shpërlajeni.

4.Largon njollat e errta nga hekuri ,mund ti largoni duke përdorur pastën .

5. U kthen shëlqimin stolive tuaja prej argjendi .

6. Largon gërvishtjet në CD.

/Adisa Sida/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here