FRD e vetme në zgjedhje

0

Partia Fryma e Re Demokratike do të garojë e vetme në zgjedhjet parlamentare të 23 qershorit. Këtë e bëri të ditur vetë kryetari i saj, bamir Topi, i cili në një konferencë për shtyp u shpreh se ky vendim ishte qëndrim unanim i të gjithë anëtarëve të kryesisë së FRD.

Sipas z.Topi, “ky vendim ishte i pritshëm dhe i paralajmëruar prej muajsh nga FRD si parti serioze që synon reformimin e sistemit aktual politik, të cilat për interesa jo parimore kanë eliminuar vullnetin e elektoratin duke i detyruar qytetarët të zgjedhin vetëm dy alternativave gati të njëjta.”.

Duke theksuar karakterin parimor të partisë që ai drejton, z.Topi tha se FRD nuk mund të bëjë kompromise në kurriz të qytetarëve.

L. B. / Objektiv

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here