Flokë të shkurtra

0

Duke qënë se vera tashmë ka ardhur, imazhi jonë është më në qëndër të vëmendjes e sidomos flokët.

Të shkurtra, një fillim i ri, të thjeshta për t’u modeluar, me ngjyra të theksuara e njëkohësisht të përshtatshme për stinën e verës.

Flokët e shkurtra më së miri u përshtaten fytyrave të rrumbullakëta dhe ovale e nëse ke një fytyrë të mbushur do të shkonin më shumë flokë të gjata.

Edhe pse jo të gjithave ju shkojnë, flokët e shkurtër, në përgjithësi e tregojnë femrën në të vogël në moshë dhe shumë tërheqëse.

/ Izabela Zavalani /

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here