Fitohet pёrpjekja prej 15 vitesh e bashkimit gjuhёsor tё Shqiptarёve

0

 

 

“Lajmi mё i gёzuar   i kёtij viti pёr Shqiptarёt anembanё :nga Parlamenti i Maqedonisё u Miratua Ligji pёr pёrdorimin e gjuhёs shqipe!  Nderim , mirёnjohje e respekt   pёr tё gjithё ata qё  luftuan pёr ta arritur kёtё fitore kombёtare. Bijtё e shqipes ia ngrenё folenё vendit !”.

Mё sё fundi SHQIPJA ,gjuha shqipe ёshtё gjuhё zyrtare nё tri shtete .

Kjo  ёshtё njё fitore dhe arritje e  fuqisё bashkimit mbarё Shqiptar pёr njё identitet,  kulturё dhe  emёr  themeli i ngritjes mё herёt dhe vazhdim nё gjuhёn Shqipe.

 

Pёrgatiti: F.BUSHI

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here