Finn të “orjenton”

0

Finn është një smartphone universal për çdo biçikletë. Fare lehtë mund ta fiksoni  atë në timon pa ndonjë rrezik për të mos e humbur.  Ajo mund të përballet me çfarëdo situatë sepse Finn është kapur me silikon dhe është jashtëzakonisht elastik , qëndrueshme dhe i përshtatet mbi çdo timon.

sefsef

Mali mund të jetë mjaft i vështirë për t’u ngjitur, por me biçikletën me Finn është  shumë më i lehtë dhe e bën përdorimin e BikeCityGuide edhe të thjeshtë. Finn mund ta gjeni vetëm 12€.

/Altin Tufa/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here