Fier, ASHE-ja fitore të thellë

0

Aleanca për Shqipërinë Europiane ka siguruar 11 mandate në qarkun e Fierit, duke korrur kështu një fitore të thellë.

Më konkretisht,  në qarkun e Fierit Partia Socialiste ka marrë 9 mandate, Lëvizja Socialiste 2 mandate, Partia Demokratike 4 mandate dhe Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet 2 mandate.

Fushata e koalicionit të djathtë drejtohej nga ministri i Transporteve, Sokol Olldashi.

Procesi i numërimit të votave ka vazhduar i qetë pa ndonjë incident.

/Enkeleda Cami/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here